FIV

Hem › Aktuellt

Rörelseglädje!

Rörelseglädje är ett digitalt motionspass att röra sig till och träna ihop, exempelvis på LSS- och gruppboenden. Passar givetvis i andra sammanhang när det behövs ett enkelt, kort, uppiggande och roligt motionspass. Läs mer och till programmet!

Rörelseglädje!

Digitalt motionspass att röra sig till och träna ihop, exempelvis på LSS- och gruppboenden. Passar givetvis i andra sammanhang när du vill ha ett enkel, kort och roligt motionspass!
Till programmet! 💚

Motionsgrupperna startar upp runt v. 36!

Läs mer på din friskvårdscentrals hemsida när de startar och vilket utbud som finns. Varmt välkommen!

Läs mer om utbudet på din friskvårdscentral!

Digital motion!

Rygg-, hjärta-, kom igång- och cirkelmotion finns i en digital form på webbplatsen Vimeo. När du har anmält dig får du en länk och en kod till motionspasset. Du kan alltså motionera var och när du vill – när det passar dig bäst!
Läs mer här!

 

Välkommen på vår utemotion!

Vi tränar allsidigt med styrka, kondition, stabilitet och rörlighet utomhus. Ibland använder vi både enkla redskap och naturen i vår träning.
Läs mer på din friskvårdscentrals hemsida! 

Olika alternativ för ditt hälsosamtal!

Vi erbjuda olika alternativ för ditt hälsosamtal hos oss:
– Hälsosamtal på friskvårdscentralen
– Man kan välja att ha hälsosamtalet utomhus
– Hälsosamtalet kan genomföras via Teams, per telefon och uppföljningen per telefon och SMS

 

Vi söker motionsledare!

Just nu söker vi motionsledare till friskvårdscentralerna i: Arvika, Eda, Hagfors, Kristinehamn, Säffle, Torsby och Årjäng  Läs mer här!

På hälsosamtalet kan du göra ett konditionstest!

På länken kan du läsa om hur ett konditionstest hos oss går till:

Läs mer!

2 sätt att komma till oss. Du kontaktar oss eller via ett FaR – då kontaktar vi dig!

Egenkontakt
För att komma till oss på ett hälsosamtal och eller delta i våra motionsgrupper och hälsokurser kontaktar du våra hälsokonsulenter som finns på våra 15 friskvårdscentraler runt om i Värmland.

FaR
Om du har fått ett recept på fysisk aktivitet (FaR) och ska komma till oss på ett hälsosamtal, delta i hälsokurs eller i vår motionsverksamhet, då kommer våra hälsokonsulenter att kontakta dig!

Här kan du läsa mer hur det fungerar om du har fått ett FaR från hälso- och sjukvården!

Vi är FaR-mottagare!

FaR betyder fysisk aktivitet på recept och innebär att du blir ordinerad en motionsform som passar just för dig. Får du ett FaR från hälso- och sjukvården kan du komma på ett hälsosamtal med konditionstest hos oss. Läs mer