FIV

Hem › Ryggmotion och Kom igångmotion – online!

Ryggmotion och Kom igångmotion – online!

Vår ryggmotion
Träning för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Här tränar vi allsidigt och bygger upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar. Motionsprogrammet är utarbetat av legitimerad sjukgymnast. Våra hälsokonsulenter Agnes, Frida, Daniel och Anna leder dig genom passen och visar både lite enklare och även tuffare alternativ så du kan delta efter din egen förmåga. Du behöver ha tillgång till ett liggunderlag eller en träningsmatta.

Kom igångmotion
Träning för dig som behöver komma igång på ett säkert och tryggt sätt. Vi bygger upp stabilitet, styrka och rörlighet i ett lugnt tempo. Motionsprogrammet är utarbetat av legitimerad sjukgymnast. Vår hälsokonsulent Anna leder dig genom Kom i gångmotionen. Detta pass är lite kortare och du arbetar bara stående.

Hur fungerar ryggmotion – online?
Motionspassen är förinspelade och finns på webbplatsen Vimeo. När du har anmält dig får du en internetlänk och en kod till Vimeo och motionspasset via din e-post. Du kan alltså motionera var och när du vill – när det passar dig bäst! Du får även möjlighet till återkoppling från hälsokonsulenterna via e-post vid tre valfria tillfällen. Passen är kostnadsfria.

Välkommen med din anmälan till, friskvårdssamordnare Sofia Sätter:
E-post: info@friskvarden.org