FIV

Hem › Digitala motionspass!

Digitala motionspass!

Ryggmotion
Träning för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Här tränar du allsidigt och bygger upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar. Motionsprogrammet är utarbetat av legitimerad sjukgymnast. Våra hälsokonsulenter Agnes, Frida och Daniel leder dig genom passen och visar både mindre och mer belastande rörelser så du kan delta efter din egen förmåga. Passet är 52 minuter och vi rekommenderar dig att ha tillgång till ett liggunderlag/träningsmatta.

Kom igångmotion

Träning för dig som behöver komma igång på ett säkert och tryggt sätt. Du bygger upp stabilitet, styrka och rörlighet i ett lugnt tempo. Motionsprogrammet är utarbetat av legitimerad sjukgymnast. Vår hälsokonsulent Anna leder dig genom Kom i gångmotionen. Pass är 33 minuter och du arbetar bara stående.

Hjärtmotion

Här tränar vi framförallt konditionen men även rörlighet, balans och styrka. Hjärtmotionen passar alla som vill hålla hjärtat friskt och starkt. Passar även för de som har eller haft hjärt-kärlbesvär. Motionsprogrammet är utarbetat av vår sjukgymnast Ulrika som också leder dig igenom passet. Passet är 32 minuter långt och du arbetar enbart i stående.

Cirkelmotion
För dig som vill komma i gång med extra fokus på styrketräning. Vi tränar allsidigt och funktionellt med enklare övningar både med och utan gummiband/miniband. Motionsprogrammet är utarbetat av vår sjukgymnast Ulrika som också leder dig genom passet. Passet är 34 minuter långt och vi rekommenderar dig att ha tillgång till liggunderlag/träningsmatta och gummiband.

Hur fungerar motionspassen online?
Motionspassen är förinspelade och finns på webbplatsen Vimeo. När du har anmält dig får du via din e-post en länk till motionspasset på Vimeo. Du kan alltså motionera var och när du vill – när det passar dig bäst! Du får även möjlighet till återkoppling från hälsokonsulenterna via e-post vid tre valfria tillfällen. Passen är kostnadsfria.

Varmt välkommen med din anmälan!
E-post: info@friskvarden.org