FIV

Hem › Årjäng

Årjäng

Start för motionsgrupper 2024: Vecka 3, mer info kommer!

Kontakt

Hälsokonsulent Ellinor Löfgren
Friskvårdscentralen Årjäng
Vårdcentralen
Storgatan 35
672 30 Årjäng

Tel: 010-476 47 44
Sms: 076-284 02 38
E-post: ellinor.lofgren@ihvarmland.se

Öppettider: Tisdag 8.00-15.00, onsdag och torsdag 8.00-16.00
Lunch: 12.00-13.00
Under dessa tider kan jag vara tillfälligt upptagen eller ute på annan verksamhet. Kontakt kan då tas via telefon, sms eller mejl. Du kan även lämna ett meddelande på telefon så tar jag kontakt så fort som möjligt.

› Motionsgrupper hösten 2023

Välkommen till Årjängs friskvårdscentral! Till oss kan du komma när du vill få stöd att förändra dina matvanor och motionsvanor. Du kan själv ta kontakt med hälsokonsulenten eller få en kallelse när du ordinerats fysisk aktivitet (FaR). Du kan också anmäla dig till våra motionsgrupper.

VI KAN ERBJUDA DIG!

Hälsosamtal

Samtalet utgår från din situation idag och vad du vill och kan göra för att förändra och skapa en god hälsa. I hälsosamtalet ingår ett konditionstest. Det finns olika alternativ för ett hälsosamtal hos oss. Hälsosamtalet kan ske på friskvårdscentralen, digitalt via Teams, telefon eller under en promenad.
Kostnad: 100 kr

Konditionstest

Du kan även komma till din friskvårdscentral för enbart ett konditionstest.
Kostnad: 300 kr

Hälsokursen

Är en gruppverksamhet för dig som behöver stöd, kunskap och inspiration att komma igång med en förändring. En förändring som gäller dina matvanor och din motion.
Anmälan görs till hälsokonsulent. Kursen är kostnadsfri.

Motionsverksamheten

Våra motionsgrupper startar vecka 34 och 36. Dag, tid och plats hittar du under rubriken Motionsgrupper hösten 2023 här till höger. Inom kort kommer även mer information om motionsverksamheter för 2024!

Kostnad: En aktivitet i veckan kostar 600 kr/termin och två aktiviteter i veckan kostar 750 kr/termin. Har du fått en ordination på fysisk aktivitet, FaR och har gjort ett hälsosamtal hos oss på friskvårdscentralen betalar du 350 kr i deltagaravgift den första terminen sedan ordinarie avgift.

Årjängs kommun vill främja möjligheten till motion som är varierade och utifrån lokala förutsättningar. Under en period har Årjängs kommun utökat samarbetet med Friskvården i Värmland. Vi vill tillsammans visa och inspirera till aktiviteter som kan genomföras utomhus och kostnadsfritt!
Håll utkik på hemsidan, Årjäng kommuns hemsida och Facebook för mer och kommande information om utemotion!

Vi erbjuder även digitala föreläsningar, digitala motionsgrupper och digitala promenader. Mer information hittar du här!