FIV

Hem › Munkfors

Munkfors

Kontakt

Hälsokonsulent
Johanna Grendler

Munkfors friskvårdscentral
Tallåsvägen 6, 684 30 MUNKFORS
Besöksadress: Fysioterapimottagningen, Vårdcentralen

Tel: 010-476 47 67
SMS: 076-107 40 66
friskvarden.munkfors@telia.com

Finns i tjänst Tisdag och onsdag

Under dessa dagar kan jag tillfälligt vara upptagen eller ute på annan verksamhet. Lämna då ett meddelande via sms eller e-post så kontaktar jag dig.

› Motionsgrupper våren 2023

Välkommen till vår friskvårdscentral. Till oss kan du komma när du vill få stöd att förändra dina matvanor och motionsvanor. Du kan själv ta kontakt med hälsokonsulenten eller få en kallelse när du ordinerats fysisk aktivitet (FaR). Du kan också anmäla dig till våra motionsgrupper.

VI KAN ERBJUDA DIG!

Hälsosamtal

Samtalet utgår från din situation idag och vad du vill och kan göra för att förändra och skapa en god hälsa. I hälsosamtalet ingår ett konditionstest. i dessa tider finns olika alternativ för ditt hälsosamtal hos oss. Hälsosamtalet kan ske på friskvårdscentralen, digitalt via Teams, telefon eller promenadsamtal.
Kostnad: 100 kr.

Konditionstest

Du kan även komma till din friskvårdscentral för enbart ett konditionstest.
Kostnad: 300 kr.

Hälsokursen

Är en gruppverksamhet för dig som behöver stöd, kunskap och inspiration att komma igång med en förändring. En förändring som gäller dina matvanor och din motion.
Kursen är kostnadsfri.

Motionsverksamheten

Kostnad per termin:
En motionsaktivitet i veckan 600 kr
Två motionsaktiviteter i veckan 750 kr
Badavgift på 200 kr tillkommer för vattenmotionen- badavgiften går till hyran för av badet.

Har du fått en ordination på fysisk aktivitet, FaR, och har gjort ett hälsosamtal hos oss på friskvårdscentralen betalar du 350 kr i deltagaravgift den första terminen sedan ordinarie avgift.

Digitala motionspass

Våra populära motionspass ryggmotion och kom igångmotion finns digitala! Motionspassen är förinspelade och finns på webbplatsen Vimeo. När du har anmält dig får du en internetlänk och en kod till Vimeo och motionspasset via din e-post. Du kan alltså motionera var och när du vill – när det passar dig bäst! Du får även möjlighet till återkoppling från hälsokonsulenterna via e-post vid tre valfria tillfällen. Passen är kostnadsfria.

Välkommen med din anmälan till:
E-post: info@friskvarden.org