FIV

Hem › Kil

Vårens motionsgrupper 2024

Vårtermin startar vecka 3.        

Ryggmotion
Måndagar kl. 10.00-11.00, Plats: ECG Arena, Industrigatan 2
Träning för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Här tränar vi allsidigt och bygger upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar.

Hjärtmotion
Onsdagar kl. 10.00-11.00, Plats: ECG Arena. Industrigatan 2
Här tränar vi framförallt konditionen men även rörlighet och styrka. Hjärtmotionen passar alla som vill hålla hjärtat friskt och starkt. Passar även för de som har eller haft hjärt-kärlbesvär.

Cirkelmotion
Torsdagar kl 10.00-11.00, Plats: ECG Arena, Industrigatan 2
För dig som vill komma igång med styrketräning. Vi tränar allsidigt och funktionellt med enklare redskap vid olika stationer.

Träning på gym: Torsdagar drop-in 08.00-09-30 klart än Plats: Gymmet, Fysioterapimottagningen

Träning på gym sker i samverkan med fysioterapeuter inom primärvårdsrehabiliteringen, Region Värmland. Genom att patienten ordineras fortsatt fysisk träning efter avslutad behandlingsperiod hos fysioterapeut via ett FaR kan personer delta i Friskvården i Värmlands verksamhet träning på gym som bedrivs i primärvårdsrehabiliteringens lokaler. Personen har ett individuellt utformat program av ansvarig fysioterapeut. Under träningen finns alltid en motionsledare från Friskvården i Värmland på plats som stöd. Mer information och anmälan sker till friskvårdscentralen, se kontaktuppgifter nedan. Kostnad: 350 kr för en termin

Obligatorisk föranmälan krävs till Träning på gym, anmälan till:
Agnes Vigander, Friskvården i Värmland – Kil
Epost: friskvarden.kil@telia.com Telefon: 010-476 47 65, SMS: 076-698 06 65

Kostnad för 15 veckor (en termin): En aktivitet i veckan: 600 kr, två: 750 kr, tre eller fler: 900 kr (Badavgift för Vattenmotion tillkommer med 500 kr per pass och termin). Har du fått FaR (fysisk aktivitet på recept) och varit på ett hälsosamtal så kostar första terminen 350 kr för en eller fler aktiviteter.


Skriv ut schema